Onze lespakketten

Het pakket van 25 lessen bestaat uit: 24 rijlessen waarin je leert auto rijden. Les 25 zit voor het examen. Dit houd dus in dat we eerst een rijles doen, dan stoppen wij bij het CbR en daar krijg je de laatste uitleg over de auto. Dan volgt het examen. Als je er behoefte aan hebt wil ik achterin de auto zitten tijdens het examen. Aan het einde van de examen rit krijg je de uitslag en dan breng ik je naar huis.

 

Deze opbouw geldt voor de pakketten van 25, 30 en 35 lessen.

 

Losse lessen

De losse lessen kan je bijkopen als je niet uitkomt met het aangekochte pakket. Dit zijn 60 min rijles.

Tussen Tijdse Toets

De Tussen Tijdse Toets is een proef examen waar je de examinator laat zien wat je kan. Hij of zij geeft je feedback over je rijden met de auto. Zitten er nog dingen in die je niet beheerst dan gaan we hier aan werken. Als je de bijzondere verrichtingen correct uitvoert, dan krijg je hiervoor een vrijstelling op het examen.

 

Het halen van je theorie examen

Je theorie kan je volgen via de app die ik gebruik, hierin zitten veel oefen vragen en een aantal toetsen. Deze kan je gebruiken gedurende de gehele rijopleiding. Dit is dus onbeperkt. Tevens is het mogelijk om via de volgende partij je theorie te behalen. Hier kan je kiezen of je gaat oefenen met een boek of via lesmateriaal online.

 

Schrijf je direct in via deze link:


25-lessen

30-lessen

35-lessen

1-les

START NU MET HET HALEN VAN JE RIJBEWIJS!

Inschrijven

betersturen-grijs

 

Wil jij ook je rijbewijs gaan halen? Vul dan hiernaast het online informatie formulier in. Eenvoudiger kan het niet, we nemen na je aanmelding contact met je op.

 

Ik zie je graag bij BETER-STUREN

Ramon van Schendel

E-mail

 

Rijschoolnummer 2073W5