Hallo,

 

Wie ben ik? Mijn naam is Ramon van Schendel en ik ben woonachtig in Emmeloord. Hier woon ik samen met mijn vrouw en onze 2 kinderen.

 

Nu heb ik een keer iemand horen zeggen dat je op je 50e alleen nog maar leuke dingen moet doen. Dit is de reden dat ik mij om geschoold heb tot rij-instructeur. Als vervolg staat nog wel op de planning dat ik ook motorrijles wil gaan geven, maar dit zal ik dan wel op de site zetten als het zover is. Het begeleiden van mensen naar het rijbewijs is een erg leuk vak. Dit begeleiden heb ik ook wel in mijn vorige vakgebied gedaan en dat beviel mij wel goed. Hoe kom je er toe om rij-instructeur te worden vraag je je dan af. Nou dat komt door mijn kinderen, ze hebben beide het rijbewijs behaald toen ze nog 17 waren. Dit betekende dat ik er als begeleider naast mocht zitten en ze te helpen met het besturen van de auto. In het begin leek mij dit helemaal niks, maar dat veranderde wel snel. Ze kunnen prima auto rijden en de begeleiding beviel mij erg goed. Dit wetende heb ik mij bij de Verkeersacademie ingeschreven en daar de opleiding tot rij-instructeur categorie B met goed gevolg afgesloten. Dit betekend dat ik de stap heb genomen om voor mijzelf te beginnen met de Verkeersschool Beter-sturen.

 

Mijn hobby’s zijn hardlopen, wielrennen, mountainbiken, motor rijden en op vakantie gaan. Dit probeer ik dan ook zo veel mogelijk te combineren. Alles gaat wel met een dosis boeren nuchterheid, ofwel ik ben “maar” een amateur. Dit betekend voor mij dat ik niet zo nodig met wedstrijden mee hoef te doen. De sport is voor ontspanning en om de conditie op peil te houden.

 

Ramon van Schendel

 

-ramon-van-schendel


  • beter-sturen
  • beter-sturen
  • beter-sturen
  • beter-sturen

START NU MET HET HALEN VAN JE RIJBEWIJS!

Inschrijven

betersturen-grijs

 

Wil jij ook je rijbewijs gaan halen? Vul dan hiernaast het online informatie formulier in. Eenvoudiger kan het niet, we nemen na je aanmelding contact met je op.

 

Ik zie je graag bij BETER-STUREN

Ramon van Schendel

E-mail

 

Rijschoolnummer 2073W5